سلسه سمینارهای میراث فرهنگی کیش
2019-10-20تمدید مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تا 98/8/4
2019-10-24برگزاری دوره آموزش مبانی و مقدمات مدیریت هتلداری توسط جامعه هتلداران کیش، افق های تازه ایی را به روی مجموعه هتل های کیش می گشاید و تجارب بسیاری را در اندک زمان برگزاری به جای خواهد گذاشت، همچنین ضرورت بیان و پرداختن به آموزش های صنعت توریسم بیشتر از پیش احساس می گردد.
قدر مسلم بانیان و پرچمداران صنعت گردشگری پس از جنگ جهانی دوم ضرورت تحولات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را در رشد و توسعه این صنعت یافته و در این راه اقدامات عملی و در کنار آن تحقیقات علمی را آغاز کردند که نتایج آن در آغاز قرن بیست و یکم به عنوان محور اصلی رشد اقتصادی تمامی کشورهای جهان قرار گرفت.
پس از جنگ جهانی دوم و آغاز سازندگی در جهان جنگ زده، نیروهای انسانی یگانه ابزار تعیین کننده جهت آغاز تحولات و شکوفایی اقتصاد جهانی قرار گرفت و اهمیت نگهداری و مواظبت از این نیروهای سازنده، سرلوحه کار متفکران و مبتکران و دولتمردان کشورهای بیرون آمده از جنگ گردید و نیاز به تجدید قوا و استراحت و گردش و تفریح مهمترین تغذیه برای این نیروی خلاق و سازنده بود و به دنبال آن خروج از محیط های سنگین کاری و ایجاد اشتیاق سفر و جهانگردی از اهم نتایج تحقیقات در جهت تقویت خلاقیت، ابتکار و کارایی و جوان نگهداشته شدن نیروی کار گردید و لذا مناطق مختلف جهان مرکز پذیرایی از این نیرو بی انتها شد و در طی نیمه دوم قرن بیستم، ما شاهد تحولات عظیمی در رشد و توسعه بخش توریسم و جهانگردی می باشیم.
تحلیل گران و اندیشمندان اقتصاد جهانی بر این پایه معتقدند که در سالهای آتی یکی از پشتوانه های مهم اقتصاد ملی هر کشوری، صنعت توریسم آنن کشور خواهد بود. همانگونه که در حال حاضر اثرات انکار ناپذیر این بخش از صنعت را در رشد اقتصادی ملی کشورهای همجوار و یا کشورهای اروپایی ناظر و شاهد هستیم.
در تحقیقات و بررسی های بعمل آمده، مهمانپذیری و خدمات پذیرایی هر کشور رشد یافته در صنعت توریسم که همانا نحوه مدیریت و اداره اقامتگاه های این سیل عظیم توریستی بوده، محور اصلی رشد و توسعه آن کشور شد و رقابت در بهینه سازی و توسعه بخشیدن و غنی تر نمودن این مدیریت، محور اساسی شکوفائی اقتصادی و توانمند نمودن اقتصاد ملی گردید.
سرزمین ما ایران که همیشه در همه اعصار مرکز شگفتی های خدادادی بوده و با طبیعت منحصر به فرد خود هدف و آرزوی دیدار این سیل عظیم جهانگردی جهان قرار گرفته، حال چگونه نتوانسته است به جایگاه ویژه خود دست یابد؟
نقد و بررسی تاریخی صنعت جهانگردی در ایران در توان این مقاله نبوده و امید است که اندیشمندان و دلسوزان این رشته سرنوشت ساز، تحلیل و روانکاوی اجتماعی را در این باره انجام داده و در دسترس عموم علاقمندان به این صنعت قرار دهند.
جزیره کوچک اما زیبای کیش که به درستی مروارید خلیج فارس نام گرفته است، این تعهد و مسئولیت را از تک به تک مسئولین و دست اندرکاران مجموعه سیاحتی و جهانگردی کیش می طلبد که چگونه به این تحولات سرعت بخشیده و در جهت رشد و توسعه صنعت توریسم با ایجاد جاذبه های جهانگردی در این منطقه به سوی رشد اقتصادی کشور قدم بردارند که در این میان و با توجه به جایگاه هتلداران، جامعه هتلداران کیش از مسئولیت بیشتری در کنار سازمان منطقه آزاد کیش برخوردار است.
ضعف و سستی و یا خدایی نکرده عقب ماندگی این بخش می تواند از علل اصلی رشد نیافتگی سیاحتی در این منطقه از کشور باشد.
ضرورت برگزاری دوره های آموزشی، ارتقا سطح آگاهی مدیران و پرسنل خدماتی هتل ها و حرکت در جهت ایجاد تحولات بنیادی در ارائه خدمات در سطح هتل ها از مهمترین ویژگی هایی است که از اصلی ترین تعهدات جامعه می باشد.
عشق و علاقه وافر در جهت یادگیری و تلاش و کوشش در جهت ایجاد مراکز آموزشی در سطح هتل ها، نیاز به برنامه ریزی و اندیشیدن به ایجاد یک مرکز مجهز به آموزش هتلدارای از مهمترین وظایف جامعه هتلداران می باشد که در آینده در این مورد نیز بیشتر سخن خواهیم گفت و از اعضا محترم تقاضا خواهیم داشت که نقطه نظرات سازنده خود را جهت رسیدن به آنچه که در خور شخصیت این جامعه می باشد طرح نمایند تا به یاری پروردگار در این جهت قدم محکمی را برداریم. انشاالله
رامیس مهماندوست