تلاش‌های جامعه هتلداران ایران برای جبران آسیب‌‌ها ادامه دارد

1 min
کنترل تب و پایش مسافران و ضدعفونی ناوگان هوائی فرودگاه بین المللی کیش برای پیشگیری از شیوع کرونا
2020-04-22
1 10
بازگشائی بازارهای کیش با رعایت موازین بهداشتی پس از قرنطینه
2020-04-26
1 min
کنترل تب و پایش مسافران و ضدعفونی ناوگان هوائی فرودگاه بین المللی کیش برای پیشگیری از شیوع کرونا
2020-04-22
1 10
بازگشائی بازارهای کیش با رعایت موازین بهداشتی پس از قرنطینه
2020-04-26
unnamed 3
unnamed 3

رییس جامعه هتلداران ایران آسیب ناشی از شیوع ویروس کرونا برای صنعت هتلداری کشور را بی‌سابقه دانست.

به گزارش روابط عمومی جامعه هتلداران ایران، جمشید حمزه‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر هتلداران ما عملا تعطیلند و مسافری پذیرش نمی­‌کنند، افزود: با وجود این تعطیلی ناگزیر، هتل‌ها همچنان هزینه‌­های گزافی پرداخت می‌کنند. مثلا نگه‌داری فضای سبز و ساختمان، تامین برق محوطه که همیشه باید روشن بماند و هزینه‌های بسیاری مانند این، ربطی به تعطیلی هتل‌ها و عدم پدیرش مسافر ندارد. این هزینه‌ها دائمی‌اند و همواره به هتل‌­ها تحمیل می‌­شود.

او عنوان کرد که اکثر هتل‌­ها با وجود رکود کامل و تعطیلی سفرها در پررونق‌ترین مقطع سال یعنی تعطیلات نوروز تعدیل نیرو نداشتند.

حمزه‌زاده گفت: این یعنی با وجود از دست دادن فرصت اصلی درآمدزایی در سال، هتلداران باید حقوق کارکنان را بدهند. با این وصف ما جزء بخش‌ها و صنوفی هستیم که بیشترین آسیب را از بحران کرونا دیدند و این آسیب باید جبران شود.

حمزه‌زاده با اشاره به اینکه آسیب‌های وارد آمده به هتل‌ها تنها از طریق بهره‌برداری هتل‌ها جبران نمی‌شود، همکاری نهادهای ذی‌ربط را در این خصوص الزامی دانست و گفت: ما جلسات مختلفی با وزیر محترم گردشگری و نیز مدیران وزارتخانه از جمله معاونت محترم گردشگری داشتیم. همچنین جلساتی با آقای دکتر جهانگیری معاون اول محترم رییس جمهور داشتیم که آقای دکتر همتی رییس محترم بانک مرکزی و آقای دکتر مونسان وزیر محترم گردشگری هم در آن حضور داشتند. در آن جلسه ما اهم مشکلات و مطالبات هتلداران را مطرح کردیم و آنها را در جریان دقیق مسایل قرار دادیم.

بخوانید  تجلیل از حامیان نمایشگاه بزرگ کتاب کیش به روایت تصویر

رییس جامعه هتلداران ایران حقوق ماهانه کارکنان شاغل در هتل‌های کشور را در سال 98 بالغ بر 300 میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: این رقم با توجه به افزایش دستمزدها در سال 99 به چیزی حدود 380 تا 400 میلیارد تومان می‌رسد. تامین این رقم سنگین از توان هتلداری کشور خارج است و ما پیشنهاد کردیم برای اینکه هتلداران مجبور نشوند برای نیروهایشان پایان کار بزنند و آنها را تعدیل کنند، دولت حقوق آنها را در ایام تعطیل کرونا بپردازد. متاسفانه هنوز نتیجه­‌ای در این زمینه نگرفته‌ایم اما با جدیت پیگیر هستیم.

حمزه‌زاده بخشودگی مالیات برای حداقل یک دوره دو ساله را درخواست دیگری دانست که جامعه هتلداران ایران از دولت دارد. او گفت: هتلداری کشور سال 99 عملا دیگر سودی نخواهند داشت و هتل‌ها پیشاپیش زیان کرده‌اند. مالیات هم بر درآمد است؛ یعنی بر سود. بنابراین مالیات دو سال هتل‌ها باید بخشیده شود. همچنین ما تقاضای داریم هزینه حامل‌­های انرژی بخشیده شود. اینها بخشی از مطالبات مهم ماست. دولت همچنین می‌تواند با برنامه‌ریزی جهت رزرو هتل‌ها برای کارکنان خود در ایام پساکرونا و دادن وام سفر به آنها تا حدی خسارات مالی هتل‌ها را جبران کند. خوشبختانه دولت در بعضی از این زمینه‌ها اعلام آمادگی کرده است.  

او از ارتباط خوب جامعه هتلداران با استانداران و دیگر مدیران استانی گفت: در خیلی از استان‌­ها مشکلات هتل‌ها را از کانال استاندارها یا مدیران کل میراث استان‌­ها پیگیری می‌­کنیم. در چند استان شاهد نتایج خوبی از این همکاری‌ها بوده‌ایم. تعامل خوبی بین جامعه هتلداران با اماکن نیروی انتظامی و نیز وزارت­خانه­‌های دولتی برقرار است و این می‌تواند در برون‌رفت صنعت هتلداری کشور از بخشی از مشکلاتی که با آن روبروست، موثر باشد.

بخوانید  انواع اتاق در هتل