نحوه رسیدگی به شکایات میهمانان در پذیرش هتل

جشنواره ملی برند محبوب
کسب تندیس هتل داریوش و ترنج از ششمین جشنواره برند محبوب
2020-01-01
1522747441 content khanedare hotel4
ویدئوی آموزش خانه داری در هتل
2020-01-09
جشنواره ملی برند محبوب
کسب تندیس هتل داریوش و ترنج از ششمین جشنواره برند محبوب
2020-01-01
1522747441 content khanedare hotel4
ویدئوی آموزش خانه داری در هتل
2020-01-09
151004163829 01 annoying hotel guests super 169
151004163829 01 annoying hotel guests super 169

واحد پذیرش صورت هتل می باشد لذا تمامی مکالمات اصلی میهمانان در این واحد اتفاق می افتد. در دست گرفتن وضعیت بحرانی و مدیریت آن یکی از مهارت هایی که مدیر اقامتی و همکاران شاغل در پذیرش هتل (Front-Office) نیازمند داشتن آن می باشند. مدیر اقامتی هتل و پذیرشگران می باید در زمانی که با اعتراضی و یا شکایتی از طرف میهمانان روبرو می شود خطوط زیر را بیاد داشته باشند. در زمانی که پذیشگر با شکایتی روبرو می شود، ممکن است شخص شکایت کننده کاملا عصبانی باشد لذا پذیرشگران و مدیران اقامتی نباید به وی قولی دهد که انجام ان در حیطه اختیارات وی نباشد همچنین در صورتی که مشکل قابل رفع نمی باشد بسادگی می توانید به آن اعتراف نمایید و به میهمان بگویید در حال حاضر به دلیل …. امکان رفع این مشکل وجود ندارد.

صداقت بهترین استراتژی برای رویارویی با یک میهمان عصبانی می باشد. به یاد داشته باشید که ابراز نارضایتی در طبیعت برخی از افراد است شما می باید برای مواجه با هرگونه اعتراضی از قبل برنامه ریزی داشته باشید.

10 راه کار برای رسیدگی به شکایت میهمانان  در هتل ها :

  1. بادقت و توجه به شکایت میهمان خود گوش فرا دهید و سعی نکنید تا در میان صحبت های وی کلمه ای بگویی
  2. در صورت امکان میهمان را به محلی دیگر هدایت نماید تا وی شکایت خود را مطرح نماید بدین ترتیب سایر میهمانان از چیزی نخواهند شنید و جو میز پذیرش متشنج نخواهد شد
  3. آرام بمانید و با میهمان بحث نکنید
  4. به میهمان احترام بگذارید و به وی نشان دهید که مشکل وی برای شما مهم است و نام وی را به صورت مکرر در مکالمه خود بکار ببرید
  1. تمرکز خود را بر روی مشکل قرار دهید و میهمان خود را با کلماتتان تحقیر و یا سرزنش نکنید (اشتباهش را به رخ وی نکشید) همچنین از استفاده از هرگونه کلمات توهین آمیر بپرهیزید.
  2. یک برگه کاغذ بردارید و سرفصل های اصلی مشکل را بنویسید بدین صورت در وقت صرفه جویی می کنید همچنین میهمان شما وقتی میبیند شما در حال نوشتن هستید آرام می شود تا شما بتوانید به نوشتن ادامه دهید.
  3. به میهمان خود در مورد بهترین کاری که میتوانید برای رفع مشکل انجام دهید بگویید . از دادن قولی که امکان انجام ان را ندارید پرهیز کنید.
  4. برای رفع مشکل یک زمان تقریبی مشخص نمایید . توجه داشته باشید که گفتن زمان رفع مشکل و پیگیری تا رفع کامل بسیار مهم است چرا که ممکن است میهمان عصبانی را عصبانی تر نماید.
  5. از آنجایی که میهمان مشکلش را با شما به عنوان نماینده هتل مطرح نموده است سعی نمایید اقدامات اصلاحی بعدی را خود پیگیری نمایید برای این کار میباید مورد را در جایی یادداشت نمایید تا فراموش نکنید به عنوان مثال اگر چراغ اتاق میهمان خراب است و وی صبح هنگام مورد را به شما گفته است در پایان شیفت کاری خود از واحد تاسیسات بپرسید خرابی برطرف شده است یا خیر و اگر برطرف نشده بود مسئله را به مدیر بالادستی خود اطلاع دهید.
  1. پیگیری ، حتی اگر اطمینان دارید که مشکل برطرف شده است شخصا با میهمان تماس گرفته و از وی در مورد مشکلش سئوال نمایید.
death

<< یک تجربه : بسیاری از همکارانی که در هتل ها مشغول بکار بوده اند با جمله ( من در همه هتل های دنیا بوده ام  و هیچ هتلی چنین قانونی ندارد ) آشنا هستند به عنوان مثال انتقال غذاهای صبحانه به اتاق ها اصولا در همه هتل های دنیا ممنوع است و در صورتی که میهمان بخواهد اغذیه ای از صبحانه را در اتاق خود استفاده نماید باید از روم سرویس استفاده کند اما در این مورد اللخصوص با اعتراض میهمانان ایرانی روبرو میشویم که همواره هم چنین جمله ای را بیان میکنند در این گونه مواقع از کلماتی که باعث تحقیر میهمان میشود همچون (جسارتا در کدام هتل تشریف داشته اید که چنین قانونی نداشته اند ؟) پرهیز کنید چرا که به میهمان خود میگویید وی در حال گفتن دروغ میباشد فراموش نکنید که در آخری همین شخص هم میهمان شما است کافی است به وی بگویید (قوانین در هتل ها فرق میکند مطابق با استاندارد هتل انتقال اغذیه به اتاق ها ممنوع است چرا که موارد بهداشتی رعایت نمیشود و ما خود را مسئول سلامت شما میدانیم )

بخوانید  تفاوت سلف سرویس و بوفه در هتل